Szabályzatok

Kiegészítés az elektronikus információs lap belső tartalmához.

A Társaság pénzügyi szolgáltatása igénybevételéhez ismerni szükséges Üzletszabályzat és általános szerződési feltételekhatályos belső rendelkezése az Arthur Bergmann Hungary  Pénzügyi Zrt. faktoring tevékenységre vonatkozó általános szerződési feltételeit tartalmazza. 

A faktoringra irányuló pénzügyi szolgáltatási tevékenység a hitelképesség vizsgálatával, a szerződések előkészítésével, a folyósított összegek nyilvántartásával, figyelemmel kísérésével, ellenőrzésével és a szükség esetén foganatosításra kerülő behajtással kapcsolatos intézkedéseket is magában foglalja.

A szabályzat teljes terjedelmű bemutatása, ismertetése és értelmezése célszerűen az üzletági tevékenység iránt érdeklődő, leendő Ügyfelekszámára folyamatosan biztosított lehetőség a Társaság székhelyén (1092 Budapest, Ferenc krt. 44. I. em. 1.), az ügyfélszolgálat hivatalos helyiségében. A 06-1/210 38 04-es ügyfélszolgálati telefonszá-mon  előzetesen egyeztetett időpontban munkatársaink személyesen is készséggel állnak az Önök rendelkezésére a szükséges tájékoztatás és információk megadása érdekében.

 

Adatvédelmi Tájékoztató