Pénzügyi tanácsadás

ARTHUR BERGMANN BUDAPEST Kft. - Válságmenedzselés, független közvetítés, gazdasági és pénzügyi tanácsadás

Az ARTHUR BERGMANN Kft. megalapítását követően a piaci igényeket és lehetőségeket felmérve 2005. évben megalapítottuk az ARTHUR BERGMANN BUDAPEST Kft.-t, amely takarékszövetkezetek kritikus (fizetésképtelen) helyzetbe került ügyfél állományuk kezelésével foglalkozik.

A jogszerű, megalapozott, azonban lejárt hitel-, kölcsönügyleteket - túlnyomó többségében - bírósági eljáráson kívül sikeresen és eredményesen érvényesítjük. Az üzleti, gazdasági élet szereplői között felmerült konfliktusokat, vitákat, kölcsönösen elfogadható megegyezéssel törekszünk rendezni. Elsődleges szándékunk a bírósági eljáráson kívüli megoldások megtalálása és érvényesítése, de ez nem minden esetben lehetséges. Ebben a helyzetben a hivatali (bírósági-, végrehajtási-, felszámolási-) eljárások ésszerű felgyorsítása a cél.

Alapelvünk, hogy az adóst kellő tisztelettel kezeljük, miközben egy pillanatra sem feledkezünk meg arról, hogy megbízónk érdekeinek képviseletében járunk el.

Küldetésként vállaljuk, hogy teljes körű kintlévőség-kezelési szolgáltatásainkkal növeljük megbízóink cash-flow-ját, csökkentsük az üzleti kockázatokat és javítsuk a partnerkapcsolatok minőségét. Célunk, hogy az egyre magasabb piaci követelmények mellett, megbízóink növekvő elvárásainak is folyamatosan megfeleljünk. Ennek érdekében szolgáltatásainkat a hatékonyabb követelésérvényesítést szem előtt tartva fejlesztjük.